2012-07-30
20:35:49

Kär lek. Den bästa av lekar!

2012-07-29
22:03:06

Typiskt..

Att man aldrig ska kunna lita på någon teknik, eller vad säger ni? Verkar som att man gamla blogg är borta. I vilket fall kan jag inte logga in på den.. Jag som har blogg till största del för att kunna blicka tillbaka i tider som jag glömt. :( Ledsen tjej!

2012-07-28
19:51:53

SKREA STRAND
Semester tider är underbart. Även fast vädret tyvärr inte varit på topp hela tiden.
men vi i min lilla familj har trotsat vädret här hemma och åkt till husvagnen i Skrea istället.. Där var vädret hur bra som helst!
 
Elin och Alex kom ner och gjorde oss sällskap, vi solade hela dagen utanför husvagnen. Jag drack tilloch med öl. (läs EN folköl) men iallafall. gott i den här värmen ;D
framåt kvällen när vi grillade så började vi gnälla allihopa, FAN vad vi hade bränt oss under dagen, trotts att jag hade 50+ i solskyddsfaktor på mig :S
Solen tar betydligt mycket bättre där nere än här hemma..
jag har även badat i havet. och det var VARMT! jag som egentligen är världens badkruka. helt otroligt :D
 
 
Nu väl hemma känns det att semstern inte är lika mycket semester längre- både tvätt och disk är igång. Blä!
men snart blir det iallafall en film att mysa till...

2012-07-09
11:52:57

DOP!
Igår var det dop för vår lille prins. Dock har jag inga bilder att lägga upp just nu, har itne fått alla bilder än osv. Men bilder kommer självklart att komma.
 
William var hur snäll som helst i kyrkan, min syster (Williams gudmor) höll honom hela tiden. Han skrattade och log, tittade på alla och allt ljus omkring honom. Inte ens när han fick det kalla vattnet på huvudet sa han någonting. JA, jag är så stolt över honom.

Efter dopet, när vi kom till lokalen där vi höll "festen" slockande han direkt i sin vagn och sov typ en timme eller två. Det tog på krafterna att bli döpt! haha. 

Vad har vi mera att säga om dopet? 
Vi fick jätte fina presenter till William av alla som kom. Tack snälla!
 
Gudföräldrar är föresten mina syskon, Max och Madeleine. och jag tror att även dem tyckte att han skötte sig exemplariskt ;) 

 
Igår kväll var vi såååå trötta, men tog ändå tag i att plocka iordning här hemma med hjälp av Lina och Malte. Malte är SÅ SÖT mot William, han låg brevid honom igår och läste en bok, höll honom i handen och berättade hur alla djuren i boken låter, haha! <3 
 
idag började vi dagen men att SKRATTA tyckte William. Jag höll på att DÖ av lycka.
Kaffe på det och denna dagen var igång.
Senare ska vi till Emmelie, Alexander och deras William på besök.
Perfekt med tanke på att vädret ser ut att bli riktigt bra och att de har en enorm trädgård att vara i ;D
 
Nu ska jag äta lite medans min prins sover.
 
Den 15e är han redan FYRA månader. VAD HÄNDER?

2012-07-06
21:14:27

FRIDAY
Fredag. Härliga Fredag!
Dock jobbar Andreas sent och är än inte hemma..hoppas han får sluta snart!
Jag och William har myst med min mamma hela dagen, och nu på kvällen har jag och William kollat på tv, städat lite och sovit lite. Min underbara unge!
Imorgon blir det en full-späckad dag med besök, städ och fix inför dopet. Baka ska vi också göra imorgon framåt kvällen så att allt är klart inför dopet på söndag.
Just nu är jag inte det minsta orolig, men tror att det kommer komma lite nerver imorgon om det blir ett tight schema... Vi får väl se!
 
William sover just nu, tror dock inte det är för natten, men jag är rätt sugen på att göra honom sällskap..
Filmen som går i 3an suger ändå och jag är för trött för att orka se en annan..
 
Pussssssss

2012-07-05
21:15:53

PLANERA OCH FÖRBEREDA
William´s dop är nu på söndag. Den senaste veckan har mest bestått av att planera och förbereda..
Dock är jag ganska besviken på att prästen vi ska ha kommer tillbaka från sin semester på Fredag, alltså två dagar innan vi ska döpa honom, men först på LÖRDAG (DAGEN INNAN!!!) ska vi prata med henne och gå igenom allt och så, Känns lite tight. Jag menar, alltså får vi reda på dagen innan hur vi ska duka osv..
Tur att jag vet att det kommer bli bra ändå, hehe. (I wish)..
Förresten, vad önskar man sig i dop-presenrt liksom? öööh?...
 
Idag gick jag en promenad i den stekande hetten ut till pappa i villastaden. Något jag kanske inte borde ha gjort i jeans? NÄ! dirr tog jag på mig ett par av Max shorts kan jag lova. Jisses vad varm det var ute. Dock lär jag, (Albino som jag är) inte bli nått brunare i år då William inte alls gillar värmen. (förståligt..)

Imorgon kommer nog min mamma hit och underhåller oss. Andreas har nämnligen jobbat över varje dag denna veckan och imorgon vet han att han ska jobba till kl 21.00 MINST! känns lite tråkigt att vara hemma själv så länge, så får se vad jag och mamma hittar på :)
Nu ska vi se en film, om vi inte somnar, hehe.
Någon som vet någon ny film som ska vara bra?
Känns som det var längesedan man såg en riktigt GRYM film liksom..right?