2013-04-29
21:28:14

Jobba, aldrig vila.

Tvi fick jag. Jobbar kväll hela veckan ut.. Sen fick jag helgen också. Kommer vara en levande död på söndag!

Vi hörs, annars vet ni vad jag gör numera! ;)

2013-04-29
10:37:37

Hard work

Idag går jag på min 6 dag med jobb. Dessutom jobbar andreas idag så jag fick ta William imorses också! Men vi ligger kvar i sängen än och tittar på tv. Ibland får man vara lat! ;)

Idag kommer iallafall min syster och gör oss sällskap. Hon ska även passa William mellan två och halv fem. (När jag åker till jobbet & andreas är hemma). Hoppas att det ska gå bra.. :)

Hörs senare! :) ❤

2013-04-27
10:13:34

Aldrig sol

Vi har aldrig sol på våran balkong, det saknas verkligen. Kallt som satan i skuggan.. Och tillochmed mina blommor dör pga. Brist från solens varma strålar.. Suck!

Men min lille spexare kunde fortfarande ha sin sol-hatt.. Fast det var precis ;)

2013-04-26
12:46:17

Pass

Idag har vi fixat våra pass inför resan. skönt att ha det gjort, ska börja se över vad som behövs köpas också.. Men en annan dag, för snart måste jag byta om för jobb. Hela helgen består av jobb, men jag ser det faktiskt som lite semester. Härliga arbets-kollegor som gör det så roligt!

Hörs en annan dag :)

2013-04-20
09:43:02

Cykel

Jag har sedan en ganska låg tid tillbaka bestämt mig för att köpa en cykel, eller egentligen önska mig en i födelsedagspresent.. ;) andreas är flitig och kollar efter cyklar i nästan varje reklam-blad vi får.
Jag skulle allra helst vilja ha en el-cykel, men vi får se vad set blir. Ska ju även köpa en cykel-vagn. Tänk er hur jag hade svichat förbi er men min racer-cykel. Och vad bensin jag hade sparat :)

2013-04-19
21:08:23

Friday all day long

Carina och barnen var somsagt här idag. Det är så kul när barnen leker så bra tillsammans och samtidigt kan man prata och umgås med någon som man trivs tillsammans med. Jag har tur som har så många fina vänner i mitt liv!

När de åkte hem somnade William på mindre än två minuter och sov i när ser två timmar. Det händer ALDRIG numera, han var nog utmattad! ;)

I helgen får vi se vad som händer, mer än bio imorgon kväll, får passa på nu innan våra bio-biljetter går ut! Egentligen igen bra bio som går, men egentid med andreas slår aldrig fel!

Nu blir det film och mys i nya soffan! Älskar den!! :D

Pusshej

2013-04-19
09:23:38

Morgonmys

Jag och William myser i vår nyss soffa och väntar på att Carina och barnen ska komma och leka med oss!

Bra med en kick-start på dagen, och förhoppningsvis går dagen snabbt och andreas är hemma hos oss igen i vanlig ordning! ;)

Bilden av tatueringar är inte den bästa då den är insmord ;)

2013-04-18
13:18:17

Apr. 18, 2013

Gjorde färdigt min tatuering igår. Bild kommer snart. Ska låta plasten vara på till ikväll då jag ska duscha och tvätta rent den osv..

Idag ska vi åka och köpa en soffa som vi kollat på för ett tag sedan! Äntligen!!

Annars händer inte allt för mycket vad jag vet än.. Får se vart denna dagen tar vägen! ;)

Pusshej

2013-04-16
19:22:35

LEKPARKEN OCH TATUERING
Idag har varit en röjar dag. Vi har nämligen börjat med vår-städningen. PUH!
Vi tog oss i alla fall ut i det fina vädret för att gå till lekplatsen en stund :) Och glada barn hade vi med oss minsann! imorgon ska jag äntligen göra färdigt min tatuering. Jag är snabb ;)
 

2013-04-16
18:34:34

Måndag

Idag har vi hunnit med massa bra saker! Gick upp tidigt för att vara på BVC och vaccinera William iför resan redan klockan 10, efter det gick vi hem och lagade massa mat och lekte lite innan vi gick till ÖF en snabbis.

Gick från ÖF lite innan tre för att byta däck på bilen halv fyra. När det var gjort följde vi med pappa hem och jag och Max letade datorer och kollade på att bygga en egen. Sen åkte vi alla hem hit för att titta på Elfsborgs-matchen.

Dagen går så fort när man hela tiden hittar på saker, och jissses vad trött man blir av det också! Haha.

Blir en film(som jag säkert kommer att somna till) och sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på! Vi funderat på att åka till djurparken om vädret är bra!

Nu har ni fått en liten koll iallafall. Tack för mig ;)

2013-04-12
09:32:13

Di-te

Igår var vi hos Carina och barnen. Under dagen där försökte jag få William att säga Dite. Han sa det några gå ger under tiden vi var där.

På kvällen när han badade så frågade Andreas vad vi hade gjort idag. Jag berättade då för honom att vi varit hos dem. Då säger William flera gånger Dite,Dite,Dite. Haha

Han har blivit en riktig hejjare på att härna ord och ljud. Hoppas det kommer mera snart!! :D

Idag ska vi bog åka till mamma/mormor efter lunch. Var ett tag sedan vi var där nu :) men först ska vi ta oss upp ur sängen!

Bilden är på William & Dite från igår och ä en en mysbild från sängen nu på morgonen!

2013-04-08
23:02:22

Apr. 08, 2013

En snabb överblick av min dag;

Idag har man hunnit med endel bra saker trotts en trötthet som heter duga!

Började dagen med att klippa/färga håret vid 10, sen blev det lite date med Petra och barnen.

Vidare hem för att äta lunch, sen över till Anndrea en sväng medans andreas och Frans spelade tv-spel och William sov.

Hem och fortsätta med tvätten, sedan iväg för att tvätta bilen på pappas jobb.

Hem igen för lite kvällsmat och natta William, sedan film. Nu är sängen otroligt efterlängtad, dock har min trötthet smått över till över-trött. Suck!

Slå mig i huvudet så jag slocknar någon? ;)

Pusshej

2013-04-07
09:10:04

God morgon!

Idag vaknade jag och William exakt samtidigt, andreas däremot vaknade redan klockan sju. Och som vanligt kunde han inte somna om. Klockan nio nu slog vi däremot upp våra ögon, härligt.

Ser ut att bli bra väder idag också! Kanske blir grill hos pappa tro?! Vore gott!

2013-04-06
18:54:46

Apr. 06, 2013

Promenad-dag. Idag har vi mest varit på språng. Tog det lugnt på morgonen och fixade här hemma, sen bar det av ut mot villastaden.
Hämtade ut ett paket först på OKQ8. Hade hoppats på toppen väder idag igen, dessvärre blev det inte så. Det blåste jätte mycket! ;(
Vi var hos pappa (morfar) några timmar och lekte & lagade mat sen gick vi till lekplatsen för att gunga med William.

Vid fem gick vi hemmåt igen. Och tur hade vi, för det regnade lite hela vägen hem.. Tur William låg gött i vagnen!

Imorgon ska vi vara med syster och Patrik hela dagen! Mys! ❤ Och andreas är dessutom ledig mån-tisdag sen. Långhelg, me like!

2013-04-02
21:36:01

Apr. 02, 2013

Magont. Idag har varit en sån dag. Eller egentligen sedan i fredags. Har blivit mätt av minsta lilla jag ätit och känt mig helt full och mätt.
Magont. Så kan det vara.
Idag är det iallafall bättre!

Lovar att uppdatera bättre från och med imorgon, men nu vet ni.

(Bilden är från gårdagens promenad).