2013-02-28
20:50:49

Shopping

Jag var ju på lager 157 med Emmelie i veckan, då hittade jag en jacka till William dom jag tyckte var fin.
Men töntig som jag är brukar jag vilja att andreas också ska kolla, så vi åkte dit idag när han kom hem. Och kom hem med lite mer än vad vi skulle.. Men kul var det :)

Imorgon är andreas ledig, så vi ska gå till öppna förskolan tillsammans, sen ska jag hem och sova för det vaknad jobb hela helgen..

Nu ska jag se på Sofias änglar som jag helt glömt av! Tur att internet finns!

Pusshej

2013-02-28
17:29:30

Gammalmormor

Idag har vi varit hemma hos min mormor hela dagen. Hon har varit hundvakt vilket William tyckte var super intressant!
Mormor skiner upp så varje gång vi är där, och är så glad över att hon "hunnit med" att få ett barn-barns-barn. Många barn- med i det ordet ;)

William älskat djur och blir så glad när han ser ett djur så han riktigt tjuter! Har lovat William att när vi köpt hus blir det en katt till honom, hund får vi jobba lite på då andreas är hundrädd :)

2013-02-27
21:58:33

Onsdag

Idag har jag och William mest bara städat och grejat här hemma, hade lite (mycket) ångest över att vi inte var ute idag..

Sen var det gym-dag idag igen. Jag och Elin är tillbaka i gamla vanor! (När vi gick på gymnasiet gymmade vi tre dagar i veckan och simmade en). Något som vi sagt att vi ska ta tag i nu igen!

Kollade även på familjen annorlunda avsnittet idag som jag missat, jag älskar verkligen att kolla på det! Så himla goa!! Men jag hade så aldrig orkat med varken 8 eller 10 barn :P

Imorgon har jag bestämt att det får bli något äventyr för mig och William då vi var inne idag.. Har bara inte kommit fram till vad än ;)

Puss

2013-02-27
09:13:48

Tisdagen

Blev det en spontan-träff med Emmelie och hennes barn. Vi åkte till lager 157 och kikade och sen tog vi oss en fika! Mycket trevligt, jag älskar att vara spontan!!

2013-02-22
23:25:16

Mild öroninflammation och Andreas fyller 23år

Jag jobbade som sagt inatt (och jobbar även nu) men när jag kom hem i morses så var William fortfarande dålig och hängig! Jag ringde Williams BVC sköterska som sedan ringde upp och pratade med andreas (då jag sov då). Hon fixade en tid åt oss på vårdcentralen, trött som jag var gick jag snällt upp för att följa med dit klockan halv tolv.

Det visade sig att William hade en mild öroninflammation och var lite rosslig fortfarande så han fick utskrivet lite pencilin. Hoppas verkligen att det ska föra susen!

Inatt är min "sista" natt, sen ledig sex dagar och sedan på't igen. Ska bli skönt att vara lite ledig nu faktiskt när man inte alls är van vid att jobba, och framför allt inte van vid att jobba vaken natt!

Har bestämt mig för att börja se Greys anatomy från början.. Se om det är något att ha! Har bara sett lite avsnitt som får på tvn till och från ;)

Någon som kan tipsa om någon annan bra serie annars? Jag är helt fast i den nya serien Arrow, men den går ju bara en gång i veckan. Har lite abstinens haha! Vem vet, den kanske också finns att se redan? :)

Andreas fyller som sagt även 23 år idag. Inget vi har firat direkt utan får ta det mera när jag inte ska jobba och William inte är sjuk.
Men grattis på din dag iallafall älskling!!

Puss hej sålänge!

2013-02-21
18:34:52

Min bebis

Min bebis har 38.6 i feber!
Det för så ont i mig, ännu ondare att jag snart måste göra mig iordning för jobb. Vill inte lämna honom i detta skicket, men vet ju att han har det bra med sin pappa också såklart!

Önskar jag kunde ta det onda ifrån dig, min fina prins!

2013-02-21
03:32:00

Saknar mina pojkar

Börjar sakna mina pojkar nu när vi närmar oss små-timmarna!
Det är verkligen ensamt att jobba natt, men ändå skönt på något sätt. Jag hoppas att andreas har värmt upp sängen bra tills jag kommer hem och ska sova ;) känner på mig att jag kommer somna ganska omgående!

Det är lite små jobbigt att lägga sig för att sova mitt på dagen när mina pojkar leker och grisar där hemma för fullt, men utan de få timmarnas sömn innan ett pass så hade jag aldrig orkat.

Det var extra jobbigt att sova idag och sen åka ifrån dem för att jobba, William är nämligen fortfarande hängig och om han fortfarande är rosslig imorgon så får vi gå till BVC med honom så att de får lyssna på hans andning.. Tror bara det är en "vanlig" förkylning mes feber som han drabbats av, men vill vara på den säkra sidan när det gäller honom!

(Skön stil killarna hade i soffan innan jag åkte till jobbet va?!...)

Puss och kram till er som är vakna! ;)
(Ingen antar jag..haha!!)

2013-02-19
22:53:55

Wanties

Ska jag klicka hem?... Ångest! Haha.

2013-02-19
19:26:40

Tröttheten checkade in

Hämtade William kl 14.00 idag. Saknade honom så jag höll på att dö! Dock var jag helt nyvaken och hade bog behövt minst 3 timmars mera sömn..

I natt är jag ledig och går på igen först imorgon natt, då är det tre nätter irad. Filmtips jatack!
Och alla nattugglor som är vakna får gärna skicka lite sms till mig😁

Nu ska jag duscha och sen blir det soffläge med mina fina killar!
Ha en fin kväll alla där ute!

Puss

2013-02-19
03:53:02

Woho, med på listan!

Kollade efter lite roliga bloggar att läsa, hittade något annat kul. Bra jobbat vännen ;)

2013-02-18
23:49:44

Tillfrisknad

Idag kör vi ett nytt försök med jobb för min del och att lilleman ska sova hos mormor. Hoppas på ett bättre avslut denna gången :) jag saknar min pluttis redan men det är många timmar kvar tills vi ses.. Först jobb till sju och sen sova för min del. Tur jag vet att han har det bra :)

Jag har kommit fram till att William snart fyller ett!!! Om mindre än en månad! Och jag har panik, vet inte alls vad jag ska köpa till honom?! Några tips tages tacksamt emot ;)

Pusochkram


2013-02-16
12:57:37

magsjuka
Både William och jag fick magsjuka natten på Fredagen. Det blev inte alls som vi hade tänkt oss. (eftersom att jag skulle jobba och William skulle sova hos min mamma..)

Andreas fick hämta William hos mamma som hade spytt ner hela hans säng, och hela hennes vardagsrum påväg till toaletten.

Jag började spy på jobbet vid klocken ett och åkte hem vid tre tiden, fortsätte sedan att spy här hemma till typ halv fem på morgonen.

Idag mår vi alla ganska bra, och har tillochmed fått i oss en hel del mat. Hoppas att det var den sista spyan för vår del som var i Fredags eftersom att jag ska jobba på Måndag igen.

Jag hatar magsjuka. Speciellt när det drabbar William, han är då inte stark då. Men ändå sååå stark! Min lilla kämpe <3

2013-02-14
12:40:35

valentines day
Idag har nog ingen missat att det är alla hjärtans dag..
Andreas är hemma idag eftersom att William har varit dålig, samt att jag ska jobba inatt och måste kunna sova om en stund.

William ska idag sova hos min mamma som är ledig imorgon. Är så tacksam för all hjälp vi har fått under denna tiden då det kommit så snabbt inpå med jobb och ledigheter osv..

Min blogg app krånglar fortfarande ;/ buuuhuu.
Nu måste jag börja med maten också. Så jävla tråkigt :(

2013-02-13
15:53:47

spy
Det är någonting fel på min blogg.se app-igen.. jag har försökt uppdatera med samma inlägg i över en veckas tid. men nej det går inte. Det går inte heller att ändra något i inlägget eller så heller så att det blir som ett "nytt" inlägg. Tråkigt eftersom att det oftast är från mobilen jag bloggar :(

I alla fall ,till ännu tråkigare saker.. I natt spydde William. han spydde från klockan 11 till halv fyra på morgonen, stackars liten. Han var så ynklig, men grät faktiskt ingenting. han mest ville ligga på mig hela tiden.
jag är så stolt över honom, tillochmed JAG gråter när jag spyr, det gör så ont i hela kroppen när det inte finns någonting att spy upp kvar.

Nu har jag tvättat ALLT. 6 maskiner tvätt senare..puh. Hoppas (om det var magsjuka som härjade) att jag fått bort det mesta. Vädrat har vi också gjort.

varken jag eller Andreas har tid att bli magsjuka just nu :( Men klart hellre att vi får det än William igen.

Men William är en kämpe. Och hela dagen idag har han fått behålla sin mat, och tillochmed orkat leka en hel del trotts att han borde vara super-trött.

Hoppas jag får ordning på min blogg-app snart igen så det blir lite mer uppdateringar framöver :)