2013-03-27
19:23:07

Mar. 27, 2013

Idag öppnade William sina blå redan klockan 9. En trött mamma såg till att ta vara på det och började städa.

Sen blev det kaffe med Anndrea, och efter lunch kom Ida till oss. Vi hade såklart massa att prata om även fast vi typ pratat i telefon varje dag!

En promenad blev det också! Så himla härligt väder idag.

Ida och andreas byttes av i dörren typ, haha. Och då var det dax att ställa sig med maten igen.

Trött och mätt ligger vi nu allihop o soffan. Så gött!

Och imorgon blir det en heldag i Borås för hela familjen. Ska bli riktigt roligt!

Puss på er där ute

2013-03-22
13:46:51

Upp och ner, ner och upp!

Jag är så tacksam för att jag har dem bästa vännerna i världen som verkligen finns där för mig när det behövs som mest.
Vad hade jag gjort utan er?

Nu är det "bara" att ta sig upp igen. Och tack vare er känns det som att jag är på god väg allra redan.

All kärlek till er.

2013-03-13
04:36:12

Sysselsättning

Man tager vad man haver och gör det bästa av det. Natten jag bestått av massa kryss och annat trevligt..
Känner mig gammal ;)

2013-03-13
00:19:55

Ett erkännande

Tjolahopp, då sitter jag här och gör min sista natt för denna veckan!
Läste en rolig grej på Facebook, som stämde in lite på hur andreas kunde vara mot mig innan. (Innan jag började jobba alltså..)
Men nu när jag jobbar så har andreas haft jag om William, och jag har äntligen fått både ett förlåt och ett erkännande om att det inte alltid är en dans på rosor att vara mamma-ledig!
Och andreas är väldigt förstående med den biten just nu! ;)

Jag skämtade med honom när jag kom hem idag och frågade varför han inte städat toaletten eller varför han inte hade plockat undan kläderna.. ;)

Men som jag sa till andreas, det gör mig ingenting om det är som det är nu, bara han gör det bästa av vad han kan som en pappa! Och det för han hela tiden, dygnet runt! William kommer alltid först, och det är det som betyder någonting för mig!

Jag älskar min familj!
Och kommer alltid att göra.

2013-03-12
04:11:25

Riktigt jobbig natt

Det är sjukt svårt att ställa om kroppen, att sova på dagen och vara vaken på natten.. Speciellt första natten (idag är andra natten) och jag har jäspar sedan klockan ett!! Jag försöker hitta på saker så jag inte bara ska "sitta", men jag fryser så vill bara sitta under min filt, samtidigt som det är det som gör mig tröttast.
Jag reser iallafall på mig emellanåt för att vakna till, men denna natten har varit fruktansvärd! Och den är inte slut än!

Jag vill också få sova! Precis som alla andra ;)
Men om drygt tre timmar får jag ta en date med min säng ;)
(Eller Max, för sover där denna veckan så tar andreas en promenad dit sedan på morgonen!)

Mycket trevligare att spendera dagarna ute nu när dagarna är så fina! (Eller den delen av dagarna som jag är vaken på iallafall)..

Jäääsp!
Låt tiden gå liite snabbare nu, snälla!!
Tittar väl lite till på greys dååå..

2013-03-11
22:13:36

älskade sol
Jag har jobbat natt, och jobbar även inatt. Men när jag vaknade idag så kände jag bara GLÄDJE! (för när jag åkte från jobbet kl 07.00 på morgonen så var det nämnligen -16 ute) och idag när pappa, Max, Andreas, William och jag satt ute och drack kaffe & lekte så satt vi i bara tröjor! (Inte william såklart..) William tyckte verkligen att det var roligt ute. Han gungade i vår hammock hos pappa och kröp i snön. Det är så UNDERBART att kunna släppa honom "lös" ute och se hur lycklig han är.

Jag och Andreas har ju även köpt oss två sängbord. tror jag nämnt det va? Nu är dem SNART klara, målade dem för tredje gången idag så det ska bara på nya handtag. MEN med den turen vi har, och med att pappa typ har ALLT hemma i renoverings-väg så hade han redan ett par jätte fina handtag som vi ska ha.

På Torsdag ska vi kolla på soffa också, och en ny byrå till sovrummet. Pappa ville att jag skulle åka till JULA (de skulle öppna i Borås) han skulle köpa någon ute möbel.

Vad händer mer i våra liv? JO, William fyller ett år på FREDAG!
Så på Söndag är det släktkalas är det tänkt. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom än, men vi ska kolla lite i Borås på Lördag..

Ska försöka roa mig med ännu mer Greys Anatomy inatt, kanske någon film också, för att kolla på TV på natten är värdelöst.. FINNS INGENTING roligt alls :(
Är någon vaken så skickar jag gärna sms :)

Pusshej

2013-03-07
22:00:25

Migrän

Hej och ovälkommen du jävulska migrän som hälsat på mig hela dagen!

Jag har varit en oroligt tråkig mamma idag som inte orkar så mycket. Trotsade det dock för en timmes träning. Ångrade det inte då, men efteråt när det blev värre :(
Skönt med helg imorgon! Då får det bli någon roligare sysselsättning!

Igår var vi förresten och hämtade två sängbord som vi ska pimpa upp, möblerade även om i vardagsrummet (ska även köpa en ny soffa när vi hittat en vi vill ha) och var & hälsade på pappa och Max.

Nu säger jag och min migrän Godnatt.
Puss

2013-03-06
15:19:48

Trött trött trött

Idag har jag varit sjukt slö. Förstår inte varför, har sovit mycket egentligen.
Samtidigt är jag sjukt rastlös och vill till gymmet, dock är träningsvärken där den ska vara så inget gym idag.

William däremot har lekt Stålmannen dig, klättrat på allt. Upp och ner för soffan säkert 200 gånger! River i allt han kommer åt. Min lilla superhjälte. Nu slocknade han på två röda i soffan! Äntligen ;) vad får han all energi ifrån? Ge lite till din trötta mamma istället ;)

2013-03-06
15:13:24

Fem år med dig

Idag är det vår fem-års dag. I fem år har vi stått ut med varandra. Helt galet! Resan har varit lång och otroligt rolig. Vi har gjort så mycket tillsammans. Bland annat; peace&love festivalen, Thailand, metaltown, flyttade till pappa, flyttade till Borås, flyttade tillbaka till pappa, (en jävla massa flytt helt enkelt), förlovning, och såklart William.

En liten del av alt vi gjort. Det tog ett tag innan vi "landade", men nu är det som det ska vara. Där du är, där är jag. Där du är, där är hemma.

2013-03-04
00:05:22

Mar. 04, 2013

Då sitter jag här igen, på jobbet och tänker att tre nätter egentligen går ganska fort. (Även fast det går sakta när man väl sitter här..) eller ja, om ni förstår.

Iallafall, har sovit större delen av denna otroligt fina dag. Ville. Ångest jag hade när jag vaknade och såg det fina vädret. UT skulle vi!! Haha.

Jag och andreas har även( som de flesta kanske redan vet) börjat kolla lite mer seriöst på hus, vilket är svårt som satan! Det är det ena och det andra dom ska klaffa med det tredje.. Suck! Och där vi vill bo, ja när kommer det att säljas ett hus där då?!!

Man ska verkligen ha lite flyt också!
Det värsta är att det rycker i oss redan nu, vi vill inte vi kvar i lägenheten en vinter till, och helst vill vi ha en trädgård till sommaren.

Jag längtar tills vi kan gå ut på VÅR EGEN trädgård med William och äta ute när det är såhär fina dagar som det varit idag! Att man kan skäppa honom "fritt".
Hoppas att turen kommer till oss snart så vi kan få det hus vi vill ha! :)

Tills dess blir det jobb,jobb och jobb och självklart massa familjetid och anda festligheter!

Tjohejs på er!

2013-03-02
23:12:17

Work

Är andra natten i rad nu. (Jobbar tre nätter i rad). Var riktigt skönt att sova när jag kom hem i morses då jag inte sovit på över ett dygn när jag gick på den natten!
Idag hoppas jag att jag ska vara mer utvilad. Har med Greys anatomy och en film på datorn som jag tänkte se på framåt små-timmarna.

Jag hoppas att jag inte är allt för trött på måndag då vi jag planerat att åka till badhuset med William. Ser verkligen fram emot det, han som älskar att bada!! :D

Puss